Részlet a füzetből

"Ahhoz, hogy egészségünket megőrizzük, aktív agysejtjeink kibontakoztatására van szükségünk. Ezek az agysejtek pedig arra utasítanak, hogy szervezetünk munkáját a természet által kijelölt úton hagyjuk.

Vérünk terhelt, tehát tehermentesítenünk kell. Sokan úgy próbálnak magukon segíteni, hogy gyógyszerek után kapkodnak, különféle gyógysókat vesznek és mindenféle kezelésekkel élnek, esetleg egyik gyógyforrás után a másikhoz utazgatnak.

 Csak egy szer létezik, mely át tudja mosni a vért: a holt víz, a nyers, desztillált víz, mely semmiféle életcsírát, életszervezetet, kemikáliát, stb. sem tartalmaz. Ennek azonban valódi desztillált víznek kell lennie, a forralt víz nem megfelelő, nem elegendő.

 A desztillált víz tehát olyan kicsapódó vízgőz, melyben semmiféle életlehetőség sincs, vagy akár bármi kifejlődésének a lehetősége is kizárt. Ezért hívják holt víznek.

Az ilyen víz azonban nem is tud lerakódásokat létrehozni a szervezetben, hanem csupán egyetlen tulajdonságát fejti ki: nehézségét. Nehézsége folytán nyomást gyakorol a vérben felgyülemlett szervetlen ásványi anyagokra és savakra, ill. minden idegen anyagra és elemre, melyek a vérbe kerültek, és a szerveket gyengítik és megbetegítik. A víz 10-20 percen belül kifejti nyomását a vérre, úgymond átnyomakszik az egész szervezeten.  A vízkúra alkalmával gondoskodunk arról, hogy ez a nyomás folyamatos legyen, mert a nap folyamán ismételten, újra s újra iszunk desztillált vizet.  Így már viszonylag rövid idő múlva sok méreganyagtól szabadulunk meg.  

Ezt a sikert azonban ásványvizekkel, bármilyenek legyenek is, gyógyvizekkel, származzanak bár gyógyforrásokból, nem tudjuk biztosítani. Ezek fajtájuktól függően hatást gyakorolhatnak például a májra, vagy a vesére, vagy bármelyik más szervre.

 Azonban először is: az ásványvizeknek 3-4 órára van szükségük, míg áthatolnak a szervezeten, második hátrányuk pedig, hogy lerakódásokat hoznak létre a testben."

 A kúra komplett leírása a füzetben olvasható.
 

A MAZDAZNAN tanításban található javaslatok egy több ezer éves gyakorlati tapasztalatokon nyugvó gyógytanból származnak. A MAZDAZNAN természetes gyógymód lényeges alkotórésze az ön­felelősség mindenfajta vonatkozásban. Tehát kizárólag mindenki saját maga felelős a javasolt kezelések és alkalmazások végrehajtását illetően.

A kúra a füzetből

Tartalom: Mazdaznan vízkúra, Nátron kúra, Borkőpor kúra, Agar-agar, A Mazdaznanról, Gyógyszermaradványok az ivóvízben
Füzet:   56 oldal - 300 Ft

http://www.desztillaltviz.hu - E-Mail: info@desztillaltviz.hu
© Mazdaznan Munkaközösség
2120 - Dunakeszi, Kisfaludy u. 38., Tel: 06-70-206-9193